Klantcases

Bewezen impact in overtuigingskracht
Maatwerk voor deelnemers
Echte gedragsverandering

Welke klantcases wilt u bekijken?


Publiek

Overtuigingskracht voor raden, Staten en waterschappen

Corporate

Overtuigingskracht voor ondernemingen

logo - provincie noord holland - 01
logo - hollandse delta - 01
logo - vereniging voor raadsleden - 01
logo - zuiderzeeland - 01
logo - twenterand - 01
logo - gemeente amsterdam - 01
logo - provincie utrecht - 01
logo - gemeente zwolle - 01
logo - abbvie - 01
logo - bayer - 01
logo - brunel - 01
logo - dela - 01
logo - robeco - 01
logo - google - 01
logo - backer & mckenzie - 01
logo - nationale nederlanden - 01
logo - abnamro - 01
logo - ing - 01
Image1

10 jaar Politiek Actief


Debat.NL en ProDemos vieren dit jaar 10 jaar Politiek Actief. Met als doelstelling om inwoners meer bij te lokale politiek te betrekken is Politiek Actief het grootste programma van Nederland. Circa 7000 deelnemers namen deel aan een sessie en talloze deelnemers zijn doorgestroomd naar een gemeenteraad, provinciale staten of waterschap.

Debat.NL verzorgt alle debattrainingen binnen het Politiek Actief programma, regelmatig een van de hoogst geëvalueerde onderdelen.

Ondersteuning gemeenteraad Utrecht


Als derde stad van Nederland en met vijftien partijen in de raad kent de gemeente Utrecht een veelzijdige lokale democratie. Debat.NL ondersteunt bij alle facetten van het vergadermodel.

Van overtuigende raadsinformatie-bijeenkomsten, krachtige voorzitters en overtuigende debatten die zorgen voor goede besluiten draagt Debat.NL haar steentje bij aan de democratie in Utrecht.

Image2
Image3-updated1

Overtuigend debatteren in alle Nederlandse provincies


Samen met StatenlidNu, de belangenvereniging voor provinciale statenleden, en alle 12 provincies ontwikkelt Debat.NL een innovatieve elearning Overtuigend Debatteren voor alle Statenleden in Nederland.

In deze module leren alle 570 Statenleden stapsgewijs hun debatvaardigheden te verbeteren en krijgen ze technieken, tips en trucs om het debat in de Staten zo goed mogelijk te voeren

Leren debatteren in waterschap Vechtstromen


Het algemeen bestuur in waterschap Vechtstromen werkt met STROOMdagen en PEILdagen om de beeldvorming en oordeelsvorming zo goed mogelijk vorm te geven.

Samen met Debat.NL ging het waterschap in een simulatie de slag en verbeterde zo hun debatvaardigheden in de context van het eigen vergadermodel.

Image4
Image5

Wereldwijde trainingen overtuigen voor Barco


Debat.NL organiseert trainingen overtuigingskracht via het WeConnect platform van Barco. Deelnemers komen uit de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Australië, Singapore en Saudi-Arabië.

We ontwikkelden een curriculum dat rekening houdt met culturele verschillen op het vlak van overtuigen en een training die maximaal gebruik maakt van de technologische mogelijkheden van het WeConnect platform. Het resultaat? Deelnemers die een sprong maken in hun overtuigingskracht.

Eneco verbetert haar beïnvloedingsvaardigheden


Eneco werkt intern volop aan het opleiden van de volgende generatie. In de Young Leadership programma’s doorlopen veelbelovende kandidaten de belangrijkste soft skills voor de toekomst.

Debat.NL traint al jaren bij Eneco de leiders van morgen in het overtuigend overbrengen van hun visie en slim, snel en scherp kunnen omgaan met de dynamiek aan de vergadertafel.

Image6-updated
Image7

De perfecte Pitch voor SAS Institute


SAS Institute, een van ’s werelds grootste analytics bedrijven, pitcht op het prestigieuze Gartner Summit in Londen voor 4000 man hun nieuwste platform en de mogelijkheden op het gebied van predictive analytics en AI.

Debat.NL ondersteunt de pitch en helpt SAS Institute om het verhaal zowel verbaal als nonverbaal op een zo overtuigend mogelijke manier neer te zetten.