Onze mensen

Partner bij Debat.NL en voormalig Nederlands, Europees en wereldkampioen debatteren en ervaren debater in het VARA programma “Het Lagerhuis”. Tevens auteur van de handboeken “Debatteren voor iedereen” en “Overtuigend Debatteren”.

Oprichter en partner bij Debat.NL. Stond aan de basis van het Lagerhuis en de Nacht van het Debat. Eerste NL deelnemer aan wereldkampioenschap debatteren. Auteur van talrijke handboeken over debatteren en gespreksleiding.

Trainer en gespreksleider bij Debat.NL. Met betrokkenheid en enthousiasme helpt hij mensen om voor hun standpunt te gaan. Heeft een achtergrond als bestuurskundige en ruime ervaring bij maatschappelijke organisaties.

Trainer en coach bij Debat.NL. Interesseert zich vanuit zijn achtergrond voor framing, taal en retorica. Helpt op een sympathieke en ontspannen manier deelnemers om het maximale uit zichzelf te halen.

Trainer en gespreksleider bij Debat.NL. Heeft een passie voor retorica en debatten op het snijvlak van economie, filosofie en politicologie. Interesseert zich in de kunst van de welsprekendheid.

Trainer en gespreksleider bij Debat.NL. Tot zijn specialisatie behoort de retorica in de breedste zin van het woord, de kunst van storytellingen technieken om elk verhaal impact te laten maken.

Trainer en gespreksleider bij Debat.NL. Voormalig wereldkampioen debatteren die o.a. als trainer in meer dan 25 landen actief is geweest met het bevorderen van het debat.

Senior trainer en gespreksleider bij Debat.NL. Deed al tijdens haar studie bèta-gamma met major Natuurkunde ruime ervaring op met trainen en ging daarna door met deze passie. Gebruikt haar interdisciplinaire achtergrond om een boodschap gestructureerd, weloverwogen en overtuigend
over te brengen.

Senior trainer en coach bij Debat.NL. Met een achtergrond in de psychologie gespecialiseerd in de werking van het brein en de kunst van het argumenteren. Heeft passie voor het podium, een scherpe blik en een aanstekelijk enthousiasme.

Trainer, gespreksleider en coach bij Debat.NL. Heeft een achtergrond in de psychologie en is gespecialiseerd in het coachen van organisaties. Met aandacht en betrokkenheid voor de persoon weet zij mensen maximaal overtuigend te maken.

Trainer en gespreksleider bij Debat.NL. Voormalig Nederlands kampioen debatteren die jarenlang in de Nederlandse debattop meedraaide. Actief van buurthuis tot boardroom en traint ook volop jongeren in de kunst van het debat.

Trainer bij Debat.NL. Wedstrijddebater met nationale en internationale ervaring. In zijn open manier van presenteren staat hij er om bekend dat hij geen blad voor de mond neemt.

Senior gespreksleider bij Debat.NL. Leonie Willemsen is een prettige en doortastende gespreksleider die goed op de hoogte is van het reilen en zeilen bij het openbaar bestuur. Heeft een achtergrond als senior beleidsadviseur Veiligheid.

Trainer en coach bij Debat.NL. Als classicus heeft hij inzicht in 2500 jaar studie in de welsprekendheid, maar hij leeft niet in het verleden. Als wedstrijddebater debatteert hij in heel Europa. Met name actief voor gemeenteraden, politiek en bedrijfsleven.

Trainer en gespreksleider bij Debat.NL. Heeft in zijn jarenlange ervaring bij Debat.NL zich verder verdiept in de theorie rondom overtuigingskracht en de praktische toepasbaarheid daarvan. Heeft een laagdrempelige en open manier van trainen en zoekt altijd praktische handvatten voor een scherpe boodschap.

Debat.NL

Rijnsburgerweg 56
2333 AC Leiden
023 562 99 72
info@debat.nl